Heeze, Brabant

Verkocht
LocatieStrabrecht, Strabrechtsedijk
Oppervlakte 4.520 m2

Omschrijving

De ligging 

Het natuurperceel is gemakkelijk te bereiken via de A67 en de Geldropseweg. Een verharde asfaltweg, met de naam Strabrecht, leidt u naar het natuurgebied. Het riviertje De Kleine Dommel meandert om het perceel heen. Een stevige houten poort geeft via een breed pad toegang tot het natuurweiland. 

Het perceel 

Een flinke treurwilg markeert het prachtige, met zo’n tien verschillende soorten bomen omzoomde, grasland. Naast een flinke vijver herbergt het perceel een eigen waterbron (met sloot) aan de zuidkant, met knotwilgen aan haar lange oever. Het gehele perceel is omheind met rondhout en ijzerdraad. U bevindt zich op eerste rang van Brabants grootste aaneenge-sloten heidegebied De Strabrechtse Heide. 

Het gebruik

De uitzonderlijke ligging zorgt ervoor dat dit unieke perceel geschikt is voor de verhoging van de biodiversiteit en agrarisch gebruik, maar natuurlijk ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen natuurkavel en zorg zo zelf voor ontspanning en rust. Natuurgrond is waardevast, ongevoelig voor inflatie en bovendien vrij van vermogensbelasting. 

Voel weer dat je leeft! 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden