Roggel, Heythuysen, Limburg

Verkocht
LocatieHeide, Asbroek
Oppervlakte 10.200 m2

Omschrijving

De ligging 

Het bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A67 en N279. De asfaltwegen Heide en Asbroek leiden u naar het bosgebied. Aan de noord- en oostzijde lopen flinke paden, aan de westzijde loopt een brede bosweg. De Roggelse Beek en de Neerpeltbeek zorgen voor een prachtige omlijsting van dit unieke bos. 

Het perceel 

Enkele kilometers boven de buurdorpen Roggel en Heythuysen, op zo’n acht kilometer van de Maas, ligt dit dichtbegroeide naaldbos. Een mooie uitvalsbasis voor de bosgebieden Asbroekerheide en Kirkelsberg, ver van de bewoonde wereld, van waaruit u de natuur om u heen kunt ontdekken en bewonderen. 

Het gebruik

De begroeiing en de bijzondere ligging van dit bos zorgen ervoor dat dit perceel ge-schikt is voor houtwinning, maar natuurlijk ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw ontspanning en rust. Bos-/natuurgrond is waardevast, ongevoelig voor inflatie en bovendien vrijge-steld van vermogensbelasting.

Wordt ongestoord één met de natuur! 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden