Kootwijk, Apeldoorn, Gelderland

Verkocht
LocatieNieuw Milligenseweg
Oppervlakte 74.365 m2

Omschrijving

De ligging

Kootwijk is vooral bekend van Radio Kootwijk, een indrukwekkend monumentaal gebouw midden in de natuur. Kootwijk is het middelpunt van vele wandel- en fietsroutes op de Veluwe. Het bos ligt direct aan de afrit A1, tussen de snelweg en de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn. Achter een hek van Staatsbosbeheer ligt het bos direct rechts aan een versleten, verharde weg. Door de geïsoleerde ligging kent het bos veel privacy.

Het perceel

Het perceel heeft een karige opstand van dennen en berken. Het bos is goed toegankelijk en kent een steilrand met spannende hoogteverschillen. Hier en daar ontstaat heide en gras.

Het gebruik

Het bos was, is en blijft bos omdat de Veluwe Europees beschermd is volgens Natura 2000. Dit is een plek om je op uit te leven. Verhoog de ecologische waarde door biodivers beheer of plant eetbare planten, struiken en bomen voor je eigen pluk- of voedselbos. Ook is het prima plek voor een outdoor workout. Omdat ondernemen in je natuur zit!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden