Assel, Apeldoorn, Gelderland

Verkocht
LocatiePomphulweg
Oppervlakte 68.440 m2

Omschrijving

De ligging

Deze mooie plek tussen de dorpjes Kootwijk en Assel is via 2 kanten het beste te bereiken. Vanaf Eethuis Halte Assel bent u het snelste door aan de noordzijde van het spoor naar het westen te rijden onder de snelweg door. Ook kunt u vanaf Kootwijk de halfverharde Asselseweg nemen. Na de zevensprong en het wildrooster ligt na ± 700 meter links tussen de heidevelden een bospad. U gaat over een kleine spoorwegovergang waar het bos aan de rechterzijde begint. Door de geïsoleerde ligging kent het bos veel privacy.

Het perceel

Het perceel lijkt 2 verdiepingen te hebben omdat er een steilrand is met een hoogteverschil van ± 5 meter. Ter hoogte van het spoor is een weelderige opstand van voornamelijk naaldbomen. Aan de bovenzijde parallel aan het bospad is een flinke open ruimte met weinig bomen.

Het gebruik

Het bos maakt onderdeel uit van Natura 2000 gebied De Veluwe. Daarmee is het bosgebied Europees beschermd en zal het altijd bos/ natuur blijven. De plek leent zich goed om te experimenteren met biodivers bosbeheer. Door te variëren in hoogte, ruimte en tijd kun je je eigen paradijs ontwikkelen. Een mooie plek om te werken, te genieten en te beleven. Ontspanning door inspanning!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden