't Harde, Oldebroek, Gelderland

Verkocht
LocatieBovendwarsweg
Oppervlakte 53.000 m2

Omschrijving

De ligging

Het bos is gelegen op het noordelijkste deel van Natura-2000 gebied De Veluwe. Vanaf de A28 kunt u het beste afslag ’t Harde nemen. Daar ligt ook het station. Na ongeveer een km is aan de rechterkant de Bovendwarsweg. Het bos ligt op 250 meter van de Bovendwarsweg en is te bereiken via 2 bospaden tegenover de huisnummers 54-60.

Het perceel

Van het bos is te genieten door de hoogteverschillen en spannende doorkijkjes. Het is een ideale plek om de natuur in al haar pracht te beleven. Het bosperceel is daarnaast uitermate geschikt voor een heerlijke actieve dag in de buitenlucht. Het zijn perfecte plekken voor bijvoorbeeld een extensief voedselbos of een hakhoutbos. De den, spar, berk en eik komen het meeste voor. Het gebied hoeft niet opengesteld te worden. Bebouwing en overkappingen zijn niet toegestaan. Wel kan met een hek van maximaal 2 meter het gebied worden afgesloten. Bosgrond is als groene investering waardevast, ongevoelig voor inflatie en vrijgesteld van vermogensbelasting. Rangschikking als landgoed kent u nog meer belastingvoordelen.
Laat de bomen tot in de hemel groeien, omdat de natuur het waard is!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden