Amerongen, Leersum, Utrecht

Verkocht
LocatieBergweg
Oppervlakte 21.425 m2

Omschrijving

De ligging

De heuvelachtige omgeving wordt gekenmerkt door indrukwekkende beukenlanen, spectaculaire ATB-routes en oneindige wandelpaden. Als eigenaar van het perceel is het prima te bereiken. Vanaf de Bergweg kunt u via de oprijlaan van de de Hoge Ginkel het bosperceel bereiken. Daar ligt het bos achter een wal van hout.

Het perceel

Het perceel heeft een gemengde opstand van voornamelijk beuken, berken en sparren. Vrijwel het hele perceel is omringd door een bospad. Met een beetje zoeken ontdekt u kastanjes, paddenstoelen, beukennootjes en allerlei dierensporen.

Het gebruik

Het bos was, is en blijft bos ondanks het feit dat het niet Europees beschermd is volgens Natura 2000. Om het unieke gebied te beschermen en te behouden, is de stichting Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug opgericht. Dit is de plek voor natuurliefhebbers, rustzoekers en outdoor activiteiten. Zeg de bewoonde wereld vaarwel en wordt één met de natuur.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden