Knegsel, Brabant

Verkocht
LocatieMoormanlaan
Oppervlakte 15.770 m2

Omschrijving

De ligging 

Het bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A67 (afslag 31). De Veldhovenseweg en de Steenselseweg brengen u naar uw bestemming. Het perceel, gelegen aan het pelgrimspad dat loopt van Spoordonk naar Steensel, bevindt zich ten oosten van het E3 Strand. 

Het perceel 

Vlakbij de Belgische grens, aan de noordkant van het uitgestrekte natuurgebied De Kempen, ligt dit dichtbegroeide bosperceel. Het bos heeft een opstand van dikke dennen, eiken en berken. Kortom een luxe boszetel, van waaruit u de natuur 

Het gebruik

Laat u bekoren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw ontspanning en rust. De be-groeiing en de bijzondere ligging van dit bos zorgen ervoor dat dit perceel geschikt is voor houtwinning, maar natuurlijk ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Bos-/natuurgrond is waardevast, ongevoelig voor inflatie en bovendien vrijgesteld van vermo-gensbelasting. Jouw natuur, jouw toekomst! 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden