Rijssen, Overijssel

Verkocht
LocatieVenegge
Oppervlakte 5.585 m2

Omschrijving

De ligging

Het gebied kent een rijke geschiedenis van baksteenindustrie in combinatie met smalsporen. Hotels, campings en ATB-routes liggen in de buurt. In de luwte ligt het mooie bosperceel waarvan de bereikbaarheid goed is. Het bosgebied ligt tussen het dorp Rijssen en de afriHen 27 en 28 van de A1. Het bosperceel ligt aan een half- verharde weg tegenover adres Venegge 4 en 6 te Rijssen.

Het perceel

Het perceel heeft gevarieerde opstand van vrijwel alle bomen die van nature in Nederland voorkomen: Beuk, den, berk, etc. Ook zijn sporen van wild, vogels en andere dieren te bespeuren op het afwisselende perceel. Toch kan het bos een kwaliteitsimpuls gebruiken door gericht bosbeheer. Door bijvoorbeeld het wegkappen van exoten of de aanleg van een takkenril kan de biodiversiteit snel stevig gestimuleerd worden.

Het gebruik

Het bos heeft de bestemming bos/natuur. Bebouwing is niet toegestaan. Het bos is prima te gebruiken voor experimenteel bosbeheer, bushcraft of andere natuurlijke outdoor activiteiten. Ervaar de pracht en kracht van de natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden