Hoenderloo, Gelderland

Verkocht
LocatieBerg en Dalweg
Oppervlakte 8.008 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel ligt tussen de Arnhemseweg, de Berg en Dalweg en de Krimweg. Het is het beste te bereiken vanaf de slagboom tegenover Zonnegloren 30, 7361 TL te Beekbergen. Direct rechtsaf slaat u het bospad in totdat het bospad zich spitst. Daar begint het bos en loopt aan beide zijden 150-170 meter door.

Het perceel

Het bosperceel bestaat uit een brede verzameling naaldbomen (lariksen en douglassparren) en loofbomen (eiken en berken). De onderbegroeiing bestaat uit mossen en bosbessen. Tegelijkertijd hebben de wilde zwijnen de ondergrond flink omgewoeld.

Het gebruik

De toekomstmogelijkheden van het perceel staan vast. Het maakt onderdeel uit van natura 2000 gebied De Veluwe. Het perceel is bos, blijR bos en zal bos blijven. Het is dus perfect geschikt voor de mensen die houden van planten, dieren, stilte en rust! Ontdek de kracht en pracht van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden