Blitterswijck, Limburg

Te huur / pacht
LocatieOoijenseweg
Oppervlakte 24.390 m2
Prijs € 4.200 per jaar

Omschrijving

De ligging

De plek ligt in het Limburgse Maasdal tussen Nijmegen en Venlo, ter hoogte van Venray. De percelen zijn gemakkelijk te bereiken via de A73, en de N554. De geasfalteerde Ooijenseweg brengt u naar uw bestemming. De lokatie bevindt zich aan de rand van Natuurgebied ’t Sohr, tussen de rivieren de Maas en het Sohr (een oude Maasarm), precies midden tussen de dorpen Ooijen en Blitterswijck.

Het gebruik als voedselbos

De lokatie heeft als bestemming ± 1,9 ha bos/natuur en ± 0,54 ha landbouw. Het rechthoekige landbouwperceel ligt mooi besloten achter een dichtbegroeid bos met berken, dennen en eiken. Op de vochtigere delen staan hazelnoten, elzen en wilgen. De plek heeft de beschikking over een brede sloot (De Bolt) aan de zuidgrens, is goed beschermd tegen de wind en is eenvoudig af te sluiten. Kortom ideale omstandigheden om uw eigen voedselbos te creëeren.

De pachtconstructie

Omdat de kosten voor de aanleg van een voedselbos hoog zijn bieden wij u een constructie aan waarbij u het bos langdurig kunt pachten. We dragen alle rechten en plichten over voor wat betreft het gebruik aan de nieuwe gebruiker. U kunt volledig beschikken over deze mooie plek zolang de jaarlijkse canon wordt voldaan. Wij blijven “bloot” eigenaar. Elke 10 jaar bieden we de mogelijkheid om de lokatie zelf te kopen of af te zien van verder gebruik. Meer informatie staat op de laatste bladzijde.

Ontdek de waarde van jouw natuur!

Brochure

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden