Mariahout, Brabant

LocatieZuid-Willemsvaart
Oppervlakte 11.270 m2
Prijs € 4.200 per jaar

Omschrijving

De ligging 

Het perceel is gemakkelijk te bereiken via de A67, N279 en de Zuid-Willemsvaart. De Bosscheweg en een brede zandweg (parallel aan het kanaal) brengen u naar uw bestemming. Het perceel bevindt zich aan de rand van een landelijk gebied dat bestaat uit bos-sen en landbouwpercelen, centraal gelegen tussen Beek en Donk, Lieshout en Mariahout. 

Het perceel (bos en landbouw) 

Genoemd perceel bestaat uit een langgerekt bos, met eiken, berken en enkele dennen, en een recht- hoekig landbouwgedeelte. Aan de randen van het bos staan van nature al bramen- en bessenstruiken. De houtwal (bos) is erg nuttig om de wind te breken. Kortom een vruchtbaar klimaat voor uw voedselbos. 

Het gebruik

Het perceel is uitermate geschikt om inge-richt te worden als voedselbos, vooral van-wege de twee sloten die aan het perceel grenzen (aan de noord- en oostzijde). De eigenaar draagt alle rechten en plichten over voor wat betreft het gebruik. U kunt dus volledig beschikken over het perceel. Haal meer uit uw vertrouwde natuur! 

De pachtprijs/canon Het perceel bestaat uit twee delen: 

- 4.500 m2 , bestemming bos/natuur 

- 6.800 m2 , bestemming landbouw 

Omdat de kosten voor de aanleg van een voedselbos hoog zijn bieden wij u een con-structie aan waarbij u het bos langdurig kunt pachten. Met daarbij elke 10 jaar de optie om het alsnog te kopen. Meer hier-over kunt u lezen op de laatste bladzijde. 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden