Maasbree, Limburg

Nieuw
LocatieWeg 302
Oppervlakte 45.149 m2
Prijs € 119.900 k.k.

Omschrijving

De ligging

Het perceel is gemakkelijk te bereiken via de A67 en N277. De Baarloseweg en een brede gravelweg brengen u naar uw bestemming. Het perceel bevindt zich aan de noordoostzijde van een bosgebied dat bestaat uit de Heldense Bossen en het Boekenderbos, centraal gelegen tussen Maasbree, Baarlo en Helden.

Het perceel (bos en landbouw)

Genoemd perceel bestaat uit een hooggelegen bos met eiken en dennen en een lager gelegen landbouwgedeelte. De aangelegen landbouwgronden worden gebruikt als grasland voor de koeien en akkerland voor onder andere mais en aardappelen. Een inspirerende omgeving voor uw voedselbos.

Het gebruik

Het perceel, dat aan de noordzijde te bereiken via genoemde gravelweg en aan de zuidzijde via een zandweg, kan ingericht worden als voedselbos. De eigenaar draagt alle rechten en plichten over voor wat betreft het gebruik. U kunt dus volledig beschikken over het perceel. Wordt één met uw eigen natuur!

De pachtprijs/canon

Het perceel bestaat uit twee delen:

- 25.000 m2 , bestemming bos/natuur

- 20.000 m2 , bestemming landbouw

Afhankelijk van uw keuze is de pachtprijs hoog met een lage indexatie of is de pachtprijs iets hoger met een hoge indixatie (zie folder).

Brochure

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden