Lottum, Limburg

Verkocht
LocatieHombergerweg
Oppervlakte 3.300 m2

Omschrijving

De ligging

De drie aangeboden bospercelen zijn gemakkelijk te bereiken via de A73 (afslag 11), de Meldersloseweg en de Hombergerweg. Van twee kanten (oost en west) lopen halfverharde zandwegen tot aan het bos.

Het perceel

De dichtbegroeide percelen hebben een opstand van flinke eiken, dennen en berken. Het bos is de perfecte toegangspoort tot het naastgelegen natuurreservaat Het Schuitwater (een oude Maasgeul), en ligt centraal tussen de kerkdorpen Lottum en Swolgen.

Het gebruik

De drie aangeboden bospercelen zijn buitengewoon geschikt voor houtwinning, maar natuurlijk ook voor een heerlijke actieve dag in de gezonde buitenlucht. De natuur ligt letterlijk aan uw voeten. Uw eigen bosperceel vormt zo de meest ideale plek om het Noord-Limburgse bosgebied en haar vele dieren te observeren. Bosgrond is waardevast, niet gevoelig voor inflatie en bovendien vrijgesteld van vermogensbelasting.

De prijs

tabel_folder.png

Wordt ongestoord één met de natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden