Ommel, Brabant

Verkocht
LocatieDiesdonkerweg
Oppervlakte 56.670 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A67 en de N279. De Beekstraat en de Diesdonkerweg leiden u naar uw bestemming. Het perceel is centraal gelegen in Natuurgebied De Oostappensche Heide (groot 120 hectare), direct naast Vakantiepark Prinsenmeer .

Het perceel/wandelbos

Dit dichtbegroeide bos heeft een opstand van dikke dennen, verspreide eiken en berken. Door de grootte en de toegankelijkheid van het perceel herkent u meteen uw eigen wandelbos. De aanwezige paden liggen binnen de kadastergrenzen. De lichte golving van de ondergrond maakt het plaatje compleet.

Het gebruik

De begroeiing en het bijzondere karakter van dit bos zorgen ervoor dat dit perceel geschikt is voor houtwinning, maar zeker ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw ontspanning en rust. Bos-/natuurgrond is waardevast, ongevoelig voor inflatie en bovendien vrijgesteld van vermogensbelasting.

Wordt één met uw eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden