Stramproy, Limburg

Verkocht
LocatieStramproyergrensweg
Oppervlakte 9.910 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A2 en de N292. De Stramproyergrensweg loopt aanweerszijden van het perceel, een smalle asfaltweg aan de noordkant, en een halfverharde bosweg aan de zuidkant. Het buurtschap De Boberden zorgt voor een prachtige omlijsting van dit unieke bos.

Het perceel

In de driehoek Limburg - Brabant - België, op twee kilometer van Natuurpark Vosseven, ligt dit dichtbegroeide perceel. Het bos heeft een opstand van dikke dennen, flinke eiken en verspreide berken. Kortom een luxe bosfauteuil, van waaruit u de natuur om u heen kunt ontdekken en bewonderen.

Het gebruik

Laat u bekoren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw ontspanning en rust. De begroeiing en de bijzondere ligging van dit bos zorgen ervoor dat dit perceel geschikt is voor houtwinning, maar natuurlijk ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Bos-/natuurgrond is waardevast, ongevoelig voor inflatie en bovendien vrijgesteld van vermogensbelasting.

Ervaar de pracht van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden