Dalen, Drenthe

Verkocht
LocatieStieltjeskanaal
Oppervlakte 113.825 m2

Omschrijving

De ligging

De bereikbaarheid van het perceel is prima. Tussen Coevorden en Nieuw-Amsterdam ligt het bos ten noorden/westen van het Stieltjeskanaal. Tegenover de oude spoorophaalbrug en tussen de nummers 132 en 136 ligt het bos direct aan de verharde weg. In het najaar worden in overleg met de nieuwe eigenaar begaanbare paden van ± 4 m gemaakt (zie kaartschets). 

Het perceel

Het bos is dicht aangeplant in 2005 met hoofdzakelijk eiken. Inmiddels is de opstand stevig met berken, elzen en Amerikaanse eiken. De vulhoutsoorten zijn: hazelaar, lijsterbes en vlier.

Het gebruik

Het bos is fantastisch te gebruiken voor hout, bushcraft of een persoonlijke workout. Daarnaast is het een prima belegging in uw eigen leefomgeving en de toekomst. Wat schaars is, heeft de toekomst!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden