Holten, Overijssel

Verkocht
LocatieForthaarsweg
Oppervlakte 10.349 m2

Omschrijving

De ligging

De bereikbaarheid van het perceel is prima.  Aan de ventweg van de N350 tussen Holten en Rijssen ligt het smalle bosperceel. Via de Sprokkelweg en de Forthaarsweg is ook de achterkant te bereiken. Hier is tevens het startpunt van vele wandelroutes in het gebied.

Het perceel

Het perceel heeft een gevarieerde, rijke opstand van den, berk, spar, eik en beuk. De onderbegroeiing bestaat uit bosbessen, mossen en varens. De bodem voelt zacht aan als een groen tapijt van bladeren, naalden en mossen.

Het gebruik

Het bos heeft de bestemming bos/natuur. Het is weliswaar niet Europees beschermd maar bebouwing is niet toegestaan. Het bos is fantastisch te gebruiken voor houtoogst, bushcraft of een persoonlijke workout. Ervaar de kracht en pracht van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden