Swolgen, Limburg

Recent verkocht
LocatieBoabelweg
Oppervlakte 9.717 m2

Omschrijving

De ligging

Het natuurperceel is gemakkelijk te bereiken via de A73 en een route die, via de Horsterweg en de Meerlosebaan, naar de Boabelweg gaat. Het bos ligt direct aan een brede zandweg (Boabelweg), die doorloopt in de richting van Broekhuizen en de rivier de Maas.

Het perceel

Dit prachtig gelegen natuurperceel (naast natuurgebied Het Schuitwater) bestaat uit twee helften. De ene helft is een bos met een opstand van flinke dennen en eiken, begrensd door een kronkelende pad. De andere helft bestaat uit een natuurlijk grasland, begroeid met diverse soorten grassen en struiken.

Het gebruik

Het bosperceel is uitermate geschikt voor een fijne actieve dag (houtwinning) in de buitenlucht. Het grasland en het naastgelegen bos kunnen naar eigen inzichten worden ingericht als voedselbos. U kunt als eigenaar volledig beschikken over het hele perceel. Bos-/natuurgrond is waardevast, ongevoelig voor inflatie en bovendien vrijgesteld van vermogensbelasting.

Ervaar de pracht van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden