Ommen, Overijssel

Verkocht
LocatieStouweweg
Oppervlakte 2.775 m2

Omschrijving

De ligging

De bereikbaarheid van het perceel is lastig. Het ligt aan de Stouweweg, een zijweg van de Hessenweg: de N340 Zwolle-Ommen. Aan de noord-west kant van het bos is een bospad die u kunt inrijden tot een hek. Daarna dient linksom te wandelen naar het afgelegen bosperceel nabij het weiland.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van loof- en naaldbomen waaronder enkele grote eiken en douglassparren. Ook zijn er berken, beuken en lijsterbessen te ontdekken op het perceel.

Het gebruik

Het bos heeft de bestemming bos/natuur. Het is weliswaar niet Europees beschermd maar bebouwing is niet toegestaan. Het bos is fantastisch te gebruiken voor bushcraft of een persoonlijke workout. De rechte stammen van de douglassen zijn bruikbaar voor houtbewerking (balken, latten). Geniet van het gevoel dat je leeft!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden