Vriezenveen, Overijssel

Verkocht
LocatieSchottenweg
Oppervlakte 1.940 m2

Omschrijving

De ligging

De bereikbaarheid van het perceel is prima. Nabij de kruising Hoofdweg x Schottenweg te Vriezenveen, ten zuiden van de verbindingsleiding, rijdt u de Schottenweg in tot de fietssluis. Aan de linkerkant ligt links van het hondenclubterrein het bosperceel. Via een stevige duiker is het bos vrij eenvoudig te bereiken.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van berken en eiken. De onderbegroeiing bestaat uit lijsterbes, vlier en varens. De bodem voelt zacht aan als een groen tapijt.

Het gebruik

Het bos heeft de bestemming bos/natuur. Het is weliswaar niet Europees beschermd maar bebouwing is niet toegestaan. Het bos is fantastisch te gebruiken voor houtoogst, bushcraft of een persoonlijke workout. Ervaar de kracht en pracht van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden