Beekbergen, Gelderland

Verkocht
LocatieBerg en Dalweg
Oppervlakte 5.600 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is mooi gelegen tussen Beekbergen en Hoenderloo, midden in het bosgebied Bruggelen. Tegenover Berg en Dalweg nr 16 dompel je jezelf onder in het grote bos. Na wat omzwervingen is daar het driehoekige perceel. De omgeving is een paradijs voor wandelaars, fietsers en ruiters. Zowel Staatsbosbeheer en het Geldersch Landschap & Kasteelen bezitten grote delen van het gebied.

Het perceel

Het bosperceel is recent gekapt. Er staan nog enkele grote dennen, eiken en lariksen. De natuurlijke verjonging zal komend seizoen al te zien zijn. Kortom: Het perceel heeft alle ruimte en potentie om te ontwikkelen naar jouw zin!

Het gebruik

De toekomstmogelijkheden van de percelen staan vast. Het is bos, blijft bos en zal bos blijven door Europese bescherming als Natura 2000-gebied. Het bos is dus uitstekend geschikt voor bushcraft, bootcamp of een bosbad. Ontdek de kracht en pracht van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden