Vierlingsbeek, Brabant

Verkocht
LocatieLoonseweg
Oppervlakte 31.971 m2

Omschrijving

De ligging

Het lichtglooiende perceel is gemakkelijk te bereiken via de A73 (afslag 8). Een prachtige route, langs bossen en groene weiden, brengt u naar uw doel. Het bosperceel ligt centraal in de natuurrijke Oost-Brabantse driehoek: Maashees, Vierlingsbeek en Overloon.

Het perceel

Dit dichtbegroeide bosperceel heeft een gemengde opstand van dennen, eiken en berken. Het bos is een perfecte uitvalsbasis, uw boszetel ligt op een steenworp afstand van twee bekende regionale natuurgebieden: Overloonsche Duinen en Boschhuizerbergen.

Het gebruik

Uw eigen bos is de ideale plek om de natuur in al haar pracht te observeren. Het bosperceel is daarnaast uitermate geschikt voor een heerlijke actieve dag in de buitenlucht, houtwinning, maar zeker ook voor de noodzakelijke natuurbeleving. Bos-/natuurgrond is vooral ook waardevast, ongevoelig voor inflatie en vrijgesteld van vermogensbelasting.

Omdat de natuur je beweegt!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden