Hellendoorn, Overijssel

Verkocht
LocatieHofstedekampweg
Oppervlakte 14.095 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt nabij de N35 tussen Almelo en Zwolle. U rijdt naar Landal Landgoed De Hellendoornse Berg aan de Tunnelweg 7. Tegenover de ingang rijdt u over het fietspad of het naastliggende zandpad de Hofstedekampweg in. Na 1 km ligt het bosperceel aan de linkerkant naast het fietspad.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van voornamelijk dennen en dunne berken. Enkele jaren geleden is het bos gedund. Op dit moment is het bos aan het herstellen en biedt het volop kansen om de opstand om te vormen naar meer loofhout (berken, eiken, beuken).

Het gebruik

Het is een perfecte plek om met een natuurlijke workout het bosperceel naar uw hand te zetten. Zorg voor uw eigen ontspanning door inspanning. Ga terug naar de basis en haal meer uit je bos!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden