Luyksgestel, Brabant

Verkocht
LocatieHoolstraat
Oppervlakte 42.715 m2

Omschrijving

De ligging 

Dit bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A67, N397 en een route die via Bergeijk en ‘t Loo langs Luyksgestel loopt. Het bos ligt aan een halfverharde weg (Hoolstraat) tussen Luyksgestel en Weebosch. 

Het perceel 

Dit zeer dichtbegroeide bosperceel (naast de Zwarte Bergen) heeft een opstand van flinke dennen en verspreide berken. Het bos is een perfecte uitvalsbasis voor de naastgelegen natuurgebieden Stevensbergen en Bergeykschestukken. Vanuit uw boszetel heeft u een perfect uitzicht op heideperceel De Weyerkens. 

Het gebruik 

Het bosperceel is uitermate geschikt voor een heerlijke actieve dag in de buitenlucht, houtwinning, maar natuurlijk ook voor uw zo waardevolle natuurbeleving. Uw eigen bos vormt zo voor u de ideale plek om de natuur en haar vele dieren te observeren. Bos-/natuurgrond is waardevast, ongevoelig voor inflatie en bovendien vrijgesteld van vermogensbelasting. 

Omdat bomen tot in de hemel groeien! 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden