Doornspijk, Gelderland

Verkocht
LocatieBrandweg, 't Harde
Oppervlakte 4.750 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt ten westen van ‘t Harde. Het ligt op een kleine afstand van afrit 16 van de A28. Via de Burgemeester Ulco de Vriesweg gaat de verharde weg na een slagboom overin een zandpad. Het gebied “De Haere” is grotendeels in eigendom van Geldersch Landschap. Rond het dennenbos ligt een actieve stuifzandgebied en een heideveld met jeneverbes.

Het perceel

Het perceel heeft een open opstand van uitsluitend dennen. De onderbegroeiing bestaat uit zacht gras, bosbessen en hulst. Het perceel ademt een sprookjesachtige sfeer uit. Ervaar de ruimte om te ademen!

Het gebruik

Het perceel ligt op 25 meter van een breed zandpad. Het perceel is in te richten naar uw eigen smaak. Uw eigen uitstrooi- of herdenkingsbos, uw eigen bushcraftbos of uw eigen survival run parcours; het kan allemaal! Daarnaast is bosgrond waardevast, inflatie ongevoelig en is het vrijgesteld van de vermogensrendementsheffing (box 3).

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden