Woudenberg, Utrecht

Recent verkocht
LocatieBroekerbos
Oppervlakte 99.820 m2

Omschrijving

De ligging
Welkom bij de toegangslaan aan De Groep 2 te Woudenberg tussen Scherpenzeel en Overberg. Vanaf dit adres is dit afsluitbare bos te bereiken via een statige eikenlaan. De huidige eigenaren wonen naast het toegangspad en laten u graag het bos zien. Aan de achterzijde van het bos ligt een cultuurhistorische tankvalgracht als verdedigingselement van de Hollandse waterlinie.

Het perceel
Het perceel is duidelijk afgebakend en herbergt vrijwel alle bijzondere dieren die voorkomen in een Nederlands bos: ree, das, vos, bunzing, etc. Ook leven er vogels zoals de buizerd, de houtsnip, de bosuil en de wespendief. Qua bomen staan er voornamelijk eiken, berken en elzen. Door kwelwater blijft het bos tijdens droogte goed gevoed voor allerlei bijzondere planten, zoals de lelietjes-van-dalen, varens en salomonszegel. Het bos is goed onderhouden. 
Voel dat u leeft en haal meer uit uw bos!

Het gebruik
Het bos is een lust om in te werken, te genieten en te beleven. Uw ideale plek als ecologisch paradijs. 

Vraagprijs
De vraagprijs is op aanvraag beschikbaar.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden