Alphen, Brabant

Verkocht
LocatieFransebaan
Oppervlakte 17.730 m2

Omschrijving

De ligging

Dit bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A58 en de N260. Het perceel ligt 500 meter van Recreatiepark ‘t Zand, direct aan een asfaltweg (Fransebaan, hoek Oude Gilzerbaan), tussen Alphen, Chaam en Gilze. U kunt de auto direct naast uw eigen perceel parkeren, aan de zijkant van het brede gemeentepad.

Het perceel

Dit langgerekte, licht glooiende, bosperceel is dichtbegroeid met een opstand van een aantal dikke Europese eiken en een groot aantal flinke dennen. Het bos biedt u een wijds uitzicht op de Chaamsche Bossen.

Het gebruik

Het bosperceel is uitermate geschikt voor een actieve dag in de buitenlucht, voor uw natuurbeleving. Ook voor de winning van diverse soorten haardhout kunt u voortaan terecht in uw eigen bos. Kortom een ideaal rustpunt om zo de natuur en haar dieren te observeren. Zorg op deze manier zelf voor uw zo waardevolle ontspanning.

Ontdek de kracht van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden