Venlo, Limburg

Verkocht
LocatieHoverhofweg
Oppervlakte 9.685 m2

Omschrijving

De ligging

Dit bosperceel is uitstekend te bereiken via de A67, N277 en N275. Het perceel ligt achter camping De Spekberg, direct aan een asfaltweg (Hoverhofweg), tussen Blerick en Maasbree. Een dikke eik markeert de linkerhoek aan de zuidkant. U kunt de auto op uw eigen perceel parkeren.

Het perceel

Dit sterk glooiende bosperceel is rijkelijk gevuld met een opstand van flinke Europese eiken aan de buitenkant van het perceel, en verder een mooie mix van dennen, diverse loofbomen en struiken. De recent centraal aangelegde natuurrijke open plek (ongeveer 2.000 m2) is een uitnodiging om deze zelf naar eigen wens in te richten.

Het gebruik

Het bosperceel is uitermate geschikt voor natuurontwikkeling en natuurbeleving. Ook voor de winning van diverse soorten haardhout kunt u voortaan terecht in uw eigen bos. Uw bosperceel staat 100% garant voor de voor u zo waardevolle rust en ontspanning.

Jouw natuur, jouw toekomst!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden