Loenen, Gelderland

Verkocht
LocatieLoenense Waterval
Oppervlakte 9.465 m2

Omschrijving

Je luistert naar de wind die fluistert tussen de bladeren. Je probeert te begrijpen wat de vogels tegen elkaar zeggen. Een ree geeft de weg aan door het bos. Je verheugt je op het geurige hout waarmee je de kachel verwarmt. Je geniet. Je leeft. Dit is jóuw plek, waar je voor altijd wil blijven. Ervaar de pracht en kracht van je eigen natuur!

De ligging
Welkom bij een van de mooiste gebieden van Nederland. Dit bos ligt tussen de Veluwse dorpen Loenen en Beekbergen. Tussen de beroemde Loenense Waterval en de eeuwenoude stoomtrein is het perceel te voet en te fiets langs de Vrijenberger Spreng te bereiken.
Zelfs met de auto is het bosperceel te bereiken, zoals aangegeven op de omgevingskaart. Het bos ligt mooi in de luwte van talloze wandel- en fietsroutes.

Het perceel
Het perceel heeft in het midden een natuurlijk amfitheater waardoor u veel privacy geniet op uw eigen grond. Rond deze laagte bevindt zich een rijke opstand van allerlei bomen, zoals eiken, eiken, berken, dennen en sparren. De ondergroei varieert van bosbessen, varens en bramen. Spreek de taal van de natuur en voel dat je leeft!

Het gebruik
Het bos is een lust om te naar te kijken, te ruiken en te voelen. Jouw ideale plek als ecologisch paradijs. Het bos is Europees beschermd via Natura 2000.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden