Heythuysen, Limburg

Verkocht
LocatieAan de Bergen
Oppervlakte 6.890 m2

Omschrijving

De ligging

Dit bosperceel is uitstekend te bereiken via de A2, N275 en N279. Het perceel ligt nabij een halfverharde weg (Aan de Bergen/Heide), tussen Heythuysen en Roggel. Via een gemeentepad (nummer 243) komt u tot aan het perceel.

Het perceel

Dit recent gefatsoeneerde bosperceel heeft een opstand van flinke Hollandse eiken aan de buitenkant van het perceel, en verder vooral dennen. Het is een perfecte uitvalsbasis voor het naastgelegen natuurgebied De Asbroeker Heide.

Het gebruik

Het bosperceel is uitermate geschikt voor een actieve dag in de buitenlucht, houtwinning, maar vooral ook voor uw natuurbeleving. Uw bos vormt een ideaal rustpunt om zo de natuur en haar dieren te observeren. Laat u betoveren door een eigen bosperceel en zorg op deze manier zelf voor uw zo waardevolle ontspanning.

Ontdek de kracht van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden