Vortum-Mullem, Brabant

Verkocht
LocatieHeiweg
Oppervlakte 13.723 m2

Omschrijving

De ligging

Dit bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A73, afslag 6 (Boxmeer), en de provinciale weg richting Vortum-Mullem. Precies waar de Heiweg overgaat in de Mullemsedijk, markeert een stevige houten poort de toegang tot een prachtig bos.

Het perceel

Het dichtbegroeide loofbos heeft een opstand van stevige Hollandse eiken, beuken en ook berken, met een weelderige ondergroei van bosrhododendron, vlierbes en varens. Het op het perceel aanwezige bosven creëert een niet te evenaren toverachtige sfeer.

Het gebruik

Het bosperceel is perfect geschikt om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte van uw bestaan. Een natuurbeleving, zoals u nog niet eerder heeft beleefd. Het is een perfecte plek voor ontspanning door inspanning. Selecteer de mooiste bomen en struiken, en plant desnoods nog wat favoriete soorten erbij. Het mooie uitzicht krijgt u al kado.

Dit is jouw plek om tot jezelf te komen!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden