Hessum, Dalfsen, Overijssel

Verkocht
LocatieBaarslagweg
Oppervlakte 21.100 m2

Omschrijving

De ligging

Het bos ligt op de grens van de gemeente Dalfsen en Ommen ten zuiden van de Vecht. Nabij de authentieke dorpjes Hessum en Vilsteren ligt het op de splitsing van de Markeweg en de Baarslagweg. Eeuwenoude, statige beuken en eiken staan op wacht om u te verwelkomen.
De lokatie is een knooppunt van wandel- en fietsroutes rondom de Vecht. Hotel Mooi Rivier ligt op loopafstand.

Het perceel

Het perceel heeft een rijke opstand van allerlei bomen. Beuken en (Amerikaanse) eiken zijn dominant maar  er zijn ook berken, acacia’s en dennen. Door de open structuur kunt u prima door het bos dwalen. Dit is één van de mooiste bossen die we ooit hebben kunnen aanbieden! 

Het gebruik

Het bos is een lust om te naar te kijken, te ruiken en te voelen. Jouw ideale plek om verder te ontwikkelen als ecologisch paradijs. Een beetje onderhoud zorgt direct voor jaren stookhout. 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden