Berghem, Brabant

Verkocht
Locatie2e Heistraat
Oppervlakte 10.220 m2

Omschrijving

De ligging

Het bos bevindt zich tussen de natuurgebieden Herperduin en Slabroek. Dit zijn gebieden waarin de overheid veel investeert. Tevens ligt het nabij de steden Oss, Nijmegen en Den Bosch. Het bos is prima te bereiken vanaf de N329, de Hartog Hartogsingel en de Zevenbergseweg.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van dennenbomen met af en toe een eik of berk. De opstand is ruim en kan wel een onderhoudsbeurt gebruiken.

Het gebruik

Het bosgebied is uitstekend geschikt voor (dag)recreatie of het winnen van uw eigen haardhout. Bovendien is het bezit van bos vrij van vermogensbelasting.

 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen