Riethoven, Brabant

Verkocht
LocatieVolmolen
Oppervlakte 2.920 m2

Omschrijving

De ligging

Dit bosperceel is uitstekend te bereiken via de A67 en de N69 (afslag 31 Valkenswaard) en ligt tegenover de watermolen, achter eetcafé/camping De Volmolen, tussen Waalre en Riethoven. Op de bijgevoegde kaart is de autoroute naar het bos met blauw aangegeven en de wandelroute met rood (het Loondermolenpad).

Het perceel

Dit dichtbegroeide bosperceel heeft een opstand van Hollandse eiken op het hoger geleden deel, en elzen/ wilgen op het lager gelegen deel. De kadastrale grens aan de oostzijde van het perceel ligt direct aan/in De Dommel. Deze 25-meter brede oever zorgt voor een unieke blik op de Brabantse Kempen.

Het gebruik

Dit paradijselijke bosperceel is de ideale plek voor al uw avontuurlijke outdoor belevenissen. Het bos is uitermate geschikt voor actieve dagrecreatie, houtwinning en vooral voor uw natuurbeleving. Uw eigen plek aan de meanderende rivier De Dommel vormt een authentiek uitzichtpunt om zo deze natuur en haar dieren te observeren. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zelf voor uw waardevolle rust. 

Ontdek de kracht van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden