Baarle-Nassau, Brabant

Verkocht
LocatieSchaluinen
Oppervlakte 199.495 m2

Omschrijving

 

De ligging

Het bosperceel, gelegen tussen Bungalowpark L’Air Pur en de Eindegoorweg, is erg gemakkelijk te bereiken via de A58 en de N260/N280. Direct aan de kruising van de Eindegoorweg met de Grens ligt de verharde weg naar dit grote bos. Er zijn een achttal toegangen met (afsluitbare) slagbomen aan de noord-, oost- en zuidzijde.

Het perceel

Dit dichtbegroeide bos heeft een gevarieerde opstand van ondermeer dikke dennen en berken, maar ook een groot aantal dikke eiken. Lange groenbegroeide lanen omlijsten en doorkruisen het indrukwekkende bosperceel en zorgen zo voor een wonderbaarlijke bosbeleving.

Het gebruik

Het bosgebied is uitermate geschikt voor al uw outdoor activiteiten, en is meteen een rijke bron van rust. Daarnaast vormt dit enorme perceel bosgrond een goede belegging in deze onzekere tijden. Bos-/natuurgrond is waardevast, ongevoelig voor inflatie en vrijgesteld van vermogensbelasting. Bovendien kan dit perceel bosbouwkundig worden geëxploiteerd.

Voel weer dat u leeft, in uw eigen bos!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden