Dalfsen, Overijssel

Verkocht
LocatieZandbelten
Oppervlakte 11.385 m2

Omschrijving

De ligging

De ligging en bereikbaarheid van het gebied goed. Vanaf de N340 Zwolle-Ommen is het gebied via de ventweg goed te bereiken. Het laatste stukje is lastiger met de auto maar met een beetje hak- en sleepwerk is dat prima in orde te maken. De Zandbelten is een rustig gebied omdat het niet bekend is bij een groot publiek.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van voornamelijk lariksen. Daarnaast staan er eiken, berken, sparren en dennen. Er staan zelfs enkele kerstboompjes op u te wachten! De onderbegroeiing ademt een serene rust uit door het zachte mos, lange gras en enkele struiken met bosbessen. Geen wonder dat er hertenbunkers liggen op het perceel.

Het gebruik

Het hout van de rechte lariksen is perfect geschikt voor houtbewerking. Ook is het bos prima geschikt voor jouw persoonlijke bosbadmoment, bushcraft of workout.
De paradijselijke omgeving maakt je één met jouw eigen natuur.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden