Holsloot, Drenthe

Verkocht
LocatieSchimmelarij
Oppervlakte 14.380 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt in een mooie omgeving tussen Coevorden en Emmen nabij Dalerveen. Het is lastig op het bosperceel te komen. Nabij de spoorwegovergang ligt het wel aan de verharde weg de Schimmelarij maar het ligt ook achter een flinke sloot. Aan de andere zijde ligt het perceel tegen het erf van het woonadres Spoorbaan 2 te Holsloot. Met de bewoners is inmiddels goed contact gelegd.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van voornamelijk berken. De ondergrond bestaat uit veel droogstaande sloten (zgn. rabatten). Door de begroeiing van mos, gras en varens krijgt het perceel een sprookjesachtige uitstraling. Op het perceel zijn sporen te vinden van dassen en herten.

Het gebruik

Het is een perfecte plek voor mensen die op zoek zijn naar absolute rust of bijzondere natuur (vogelaar, natuurfotograaf of ecoloog). Je voelt je “alleen op de wereld” door de geïsoleerde ligging. Spreek de taal van de natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden