Tienray, Limburg

Verkocht
LocatieNieuwe Baan
Oppervlakte 17.745 m2

Omschrijving

De ligging

Dit Tienraysche bosperceel is bijzonder makkelijk te bereiken via de A73 en de N554. Op 900 meter ten zuiden van de kruising met de Zwanenweg/ Nehobolaan/Nieuwe Baan gaat u linksaf (Weg naar Swolgen). Het perceel ligt dan aan de rechterkant, op 500 meter afstand van de Nieuwe Baan.

Het perceel

Dit dichtbegroeide bosperceel heeft een opstand van dunne dennen, met parallel aan de bosweg (en verspreid) diverse eiken en acacia’s. De variatie in hoogte, van de ondergrond, geeft dit perceel echt een bijzonder energierijke uitstraling.

Het gebruik

De begroeiing en de perfecte ligging van dit boom-/vogelrijke bos zorgen ervoor dat dit perceel geschikt is voor houtwinning, maar natuurlijk ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u bekoren door uw eigen bos en zorg zelf voor uw eigen ontspanning én rust. Kortom een waardevolle groene investering in de Limburgse natuur. Meet de waarde van een eigen bos!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden