Gerwen, Brabant

Verkocht
LocatieRullen
Oppervlakte 56.725 m2

Omschrijving

De ligging

Het bos is gemakkelijk te bereiken via de A270 en de N615. Aan de openbare weg (asfalt), precies tussen Rullen 12 en 14 (Gerwen), bevindt zich de toegang tot dit bosperceel. Het gehele perceel is omgeven door een omheining van diverse materialen.

Het perceel

Dit dichtbegroeide (licht glooiende) bos heeft een opstand van dikke eiken, flinke naaldbomen, en hier en daar zelfse een acacia. De langgerekte bomenlaan geeft het geheel een uiterst majestueuze aanblik. Het totale bosgebied is zo’n 700 hectare groot.

Het gebruik

Het veelzijdige bosperceel is de ideale plek voor al uw avontuurlijke outdoor belevenissen. Het bos is uitermate geschikt voor actieve dagrecreatie, houtwinning en vooral voor uw natuurbeleving. Daarnaast vormt het bos een goede investering indeze onzekere tijden. Bos-/natuurgrond is waardevast, ongevoelig voor inflatie en vrijgesteld van vermogensbelasting.

Ontdek de waarde van jouw natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden