Beekbergen, Arnhem

Verkocht
LocatieArnhemseweg
Oppervlakte 3.170 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel ligt tussen de A50 en de bebouwde kom van Beekbergen aan de provinciale weg N778. Door de wildroosters en een stevig hekwerk is de toegang van het hele gebied (± 100 ha) beperkt toegankelijk. Het gebied is met de auto het beste te bereiken via de poort naast Arnhemseweg 660, Beekbergen. Ook kunt u via de halfverharde weg naast Zonnegloren 30, Beekbergen, het gebied bereiken. Te voet is het perceel sneller te bereiken via de poort tegenover het restaurant “Het Ei van Columbus”.

Het perceel

Het bosperceel bestaat uit een open opstand dennen en loofbomen (beuk, eik, berk). De onderbegroeiing bestaat uit bosbessen. Aan de voorzijde is het afgesloten met een hek en een poort. Aan 2 andere zijden is het perceel goed ontsloten via een breed bospad.

Het gebruik

De toekomstmogelijkheden van het perceel staan vast. Het perceel is bos, blijft bos en zal bos blijven. Het is dus perfect geschikt voor dagrecreatie, natuurbeleving en houtwinning. Haal meer uit jouw eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden