Stein, Limburg

Verkocht
LocatieJulianaweg
Oppervlakte 2.310 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel ligt in Zuid-Limburg nabij België op de flank van de Maasvallei. Direct aan de Julianaweg te Stein ligt het bescheiden populierenbos achter een breed hek. Het recent geplaatste schapenhek aan 1 zijde geeft u een beeld van de mogelijkheden van het hobbyperceel.

Het perceel en het gebruik

Op het perceel staan 30 kaprijke populieren. Het perceel heeft een landbouwbestemming. Het perceel wordt te huur/pacht aangeboden. In overleg met de huurder/pachter wordt bekeken welke populieren gekapt worden en welke bewerkingen nodig zijn voor het gewenste gebruik. Het perceel lijkt prima geschikt als voedselbos maar kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden door een hondenuitlaatservice.

De canon of pachtprijs

Het perceel heeft een oppervlakte van ± 1⁄4 ha= 2.310 m2. De pachtprijs is 95 euro per maand en wordt jaarlijks geïndexeerd. Het perceel wordt verpacht voor een periode van telkens 6 jaar. De pachter heeft telkens na 6 jaar het recht de pacht op te zeggen, te verlengen of het perceel te kopen. Op de laatste pagina van de brochure zijn de prijzen en voorwaarden uitgewerkt.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden