Helden, Limburg

Verkocht
LocatieHazenakkerweg
Oppervlakte 5.600 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A67 en de N277/N273. Op 1.300 meter ten noorden van de kruising Keizersbaan/Hazenakkerweg (Kessel) gaat u linksaf, na 250 meter bent u bij het perceel.

Het perceel

Het boomrijke bosperceel is vooral begroeid met flinke dennen. De groene reliëfrijke ondergrond zorgt, samen met de overvloedige lichtinval, voor een sprookjesachtige bosbeleving. De noord–, oost– en zuidgrens zijn duidelijk gemarkeerd door paden, die bovendien zorgen voor een ideale ontsluiting.

Het gebruik

Mede door de goede bereikbaarheid is dit veelzijdige perceel de perfecte plek voor al uw aktieve avontuurlijke inspanningen. Het bos is uitermate geschikt voor actieve dag- recreatie, houtwinning en vooral voor uw natuurbeleving. De kracht en pracht van uw bos zorgt voor nieuwe energie.

Spreek de taal van de natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden