Emst, Epe, Gelderland

Verkocht
LocatieHertenkampsweg
Oppervlakte 965 m2

Omschrijving

De ligging.

Het bosperceel ligt op de scheiding van de IJsselvallei en de Veluwe. Vanaf de A50 is het perceel te bereiken via afrit 26 (Vaassen) of 27 (Epe). Vanuit de dorpskern van Emst rijdt u direct de Hanendorperweg in. U volgt deze weg ± 2 km totaan de Hertenkampsweg. Na de slagboom kunt u het fietspad volgen totaan het oorlogsmonumentje rechts. Daar loopt u het bos in rechts van het hekwerk van kroondomein het Loo.

Het perceel

Aan de rand van het bos nabij het hek staan enkele grote Douglassparren. Verder is de opstand gemengd met dennen, prunus en eiken. Hier en daar staan sparren en hulststruiken die uitstekend zijn te gebruiken voor kerst. U bent echt volledig afgezonderd van de buitenwereld.

Het gebruik

Het bosperceel maakt onderdeel uit van Natura 2000 gebied de Veluwe. Het is uitstekend geschikt voor een bushcrafter, een vogelaar of een ultieme stiltezoeker. Voel dat je leeft en kom in contact met jezelf en het bos.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden