Rucphen, Brabant

Verkocht
LocatieMeerven
Oppervlakte 6.620 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A58/N638. Zo’n 200 meter ten oosten van de kruising Schijfse Vaartkant/Vennestraat begint de bosweg (Meerven), die eindigt op de grens van het bosperceel met de Rucphense Heide.

Het perceel

Dit dichtbegroeide bos is voornamelijk begroeid met diverse soorten dennen, maar ook met dikke eiken en berken. Aan de oostkant van het perceel ligt een landbouwperceel. Aan de westkant gaat het bosperceel direct over in een schitterend purper gekleurd Brabants heidegebied, 450 hectare groot.

Het gebruik

Het veelzijdige bosperceel is de ideale plek voor al uw avontuurlijke outdoor belevenissen. Het bos is uitermate geschikt voor actieve dagrecreatie, houtwinning en vooral voor uw natuurbeleving. Conform het bestemmingsplan mag op het perceel een dierenobservatiepost worden geplaatst. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen waardevolle rust. Spreek de taal van de natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden