Sevenum, Limburg

Verkocht
LocatieHelenaveenseweg
Oppervlakte 6.433 m2

Omschrijving

De ligging

De percelen zijn gemakkelijk te bereiken via de A67 en de N277. De bospercelen liggen naast attractiepark Toverland en 900 meter ten noorden van de asfaltweg (Helenaveenseweg), en zijn bereikbaar via een brede zandweg. Aan het pad zijn de percelen aangegeven met een oranje E en een wit lint.

Het perceel

Deze twee dichtbegroeide bospercelen hebben een opstand van voornamelijk dikke dennen, maar ook flinke eiken. De ondergroei bestaat vooral uit varens, humus en mos. De lange lanen, die beide percelen begrenzen, geven de percelen een robuuste aanblik.

Het gebruik

De begroeiing en de perfecte ligging van deze boomrijke/vogelrijke percelen zorgen ervoor dat deze bossen geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen ontspanning én rust. 

Meet de waarde van een eigen bos!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden