St-Oedenrode, Brabant

Verkocht
LocatieEekhoornweg
Oppervlakte 2.830 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel ligt nabij de kruising N618 met de Boxtelseweg, Schijndelseweg en de Gemondsedijk. Iets ten zuiden van ligt aan de westkant het zandpad de Eekhoorn. Het bosperceel ligt vervolgens na het weiland aan de rechterkant. Het laatste stukje zandpad is overwoekerd maar eenvoudig op te schonen.

Het perceel

Het bosperceel heeft een nette open opstand van eiken, berken en dennen. Aan de achterkant grenst het aan een landbouwgebied dat omgevormd wordt naar natuur met grote grazers. 

Het gebruik

Het perceel ligt centraal in midden- Brabant maar heeft een geïsoleerde ligging. Het is perfect voor de natuurliefhebber, rustzoeker of houthakker. Dit is uw eigen landje om er even uit te zijn!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen