Ottersum, Gennep, Limburg

Verkocht
LocatieLooierheideweg
Oppervlakte 10.000 m2

Omschrijving

De ligging

Het bos ligt ten oosten van Gennep en ten zuiden van Ottersum. Naast de manege aan de Siebengewaldseweg 2 rijdt u het zandpad, de Looierheideweg in. Na 100 meter gaat u linksaf het bospad in en bent u op het perceel dat bestaat uit bos en weide.

Het perceel en het gebruik

Het perceel ligt geïsoleerd aan een doodlopend bospad. Het landbouwperceel kan ingericht worden als voedselbos.
De eigenaar draagt alle rechten en plichten over voor wat betreft het gebruik. U kunt dus volledig beschikken over het perceel.

De canon of pachtprijs

Het perceel is zodanig opgedeeld zodat er 2 gelijkwaardige delen ontstaan met dezelfde pachtprijs/canon.
- Deel 1: 8.000 m2 landbouw, 2.000 m2 bos/natuur
- Deel 2: 5.500 m2 landbouw, 8.000 m2 bos/natuur

Afhankelijk van uw keuze is de pachtprijs hoog met een lage indexatie of is de pachtprijs iets hoger met een hoge indexatie. Eén en ander is samengevat op de laatste pagina van de bijgesloten brochure..

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden