Markelo, Overijssel

Verkocht
LocatieRoudaalterweg
Oppervlakte 3.340 m2

Omschrijving

De ligging

Het bos ligt tussen Markelo en Holten. Direct vanaf afslag 27 Markelo, aan de A1, rijdt u in zuidelijke richting. Bij de rotonde gaat u rechtsaf de Roudaalterweg in. Enkele tientallen meters voor nummer 3 ligt het bosperceel met voldoende ruimte om te parkeren met auto en eventueel aanhanger. In het noord-oosten ligt het grotere natuurgebied De Borkeld. Dit gebied kent meer mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te paardrijden.

Het perceel

Het perceel ligt direct aan de verharde weg. Aan de linkerzijde en achterzijde loopt een bospad. De opstand bestaat uit Amerikaanse eiken voorin en berken achterin. Het perceel maakt onderdeel uit van een groter bosgebied maar dit gebied is weinig bekend bij wandelaars.

Het gebruik

Het bosgebied is uitstekend geschikt voor houtkap. Ook is het een prima plek outdoor activiteiten. Voel dat je leeft omdat het in je natuur zit!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden