Arnhem, Gelderland

Verkocht
LocatieWaterberg
Oppervlakte 14.080 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel bos ligt nabij de kruising van de provinciale wegen N784 en N785 nabij de afslag 26, Arnhem-Noord van de A12. Vanaf de ventweg is het bosperceel te bereiken via een trap en een witte poort.

Het perceel

Het perceel kent een fantastische opstand van voornamelijk dikke beuken. Daarnaast staan er allerlei andere bomen zoals eiken, kastanjes en berken. Aan één zijde staan betonpaaltjes als grensafscheiding.

Het gebruik

Het perceel is geschikt voor dagrecreatie. Het is goed bereikbaar voor het winnen van uw eigen hout. De plek lijkt speculatie-waarde te hebben maar het valt binnen het natura 2000 gebied de Veluwe. Ontdek de waarde van jouw natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden