Meerlo, Limburg

Verkocht
LocatieNieuwe Baan
Oppervlakte 13.569 m2

Omschrijving

De ligging 

Het Tienraysche bosperceel is bijzonder makkelijk te bereiken via de A73 en de N554. Het perceel ligt aan de Nieuwe Baan, 900 meter ten zuiden van de kruising met de Zwanenweg. 

Het perceel 

Dit dichtbegroeide bosperceel heeft een opstand van flinke eiken en dikke dennen. De humusrijke ondergrond is rijkelijk begroeid met diverse grassen, mossen en varens. Dit alles geeft dit perceel echt een bijzonder energierijke uitstraling. 

Het gebruik

De begroeiing en de perfecte ligging van dit boomrijke/vogelrijke perceel zorgen ervoor dat dit bos geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u bekoren door uw eigen bos en zorg zelf voor uw eigen ontspanning én rust. Kortom een waardevolle groene investering in deze prachtige Limburgse natuur. 

Meet de waarde van een eigen bos! 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden